Oprettelse af en gruppe
Hvordan opretter jeg en gruppe?
- Gå til Grupper.
- Klik på Opret gruppe.
Oprettelse af en gruppe består af tre trin.
- Opkaldsindstillinger
- Ventestillingsindstillinger
- Medarbejdere
Trin et. Opkaldsindstillinger
Opkaldsindstillinger
- Gruppenavn
- Domæne
- SIP-adressen oprettes automatisk
Algoritme for opkaldsfordeling i en gruppe
Mens kunden venter på, at operatøren svarer
-
Din position i køen (afgør, om der skal afspilles en talefil med køpositionen for kunden, mens de venter på at blive forbundet til en operatør)
-
Meddelelse om den gennemsnitlige ventetid (om kunden skal informeres om den gennemsnitlige ventetid på en operatør)
-
Opdater gruppestatistik hver (bruges af systemet til at bestemme operatøren, når en opkaldsalgoritme er valgt)
Klik på Fortsæt.
Trin to. Ventestillingsindstillinger
Ventestillingsindstillinger
- Operatørens opkaldstid
Definer, hvor længe kunden vil være ved at blive forbundet til en operatør, før opkaldet overføres til den næste operatør.
Du kan vælge en af de forudindstillede muligheder eller indtaste din egen.
- Kølængde
Definer kølængden, hvorefter personer på linjen vil blive afbrudt.
0 betyder ubegrænset. Der vil ikke være nogen afbrydelser.
Du kan vælge en af de forudindstillede muligheder eller indtaste din egen.
- Interval mellem forsøg på at ringe til operatører
Definer intervallet mellem forsøg på at ringe til operatører. (Den tid, en operatør vil have til at besvare opkaldet.)
Du kan vælge en af de forudindstillede muligheder eller indtaste din egen.
- Operatørens hviletid, før der sendes opkald til dem igen
Definer operatørens hviletid, før der sendes opkald til dem igen.
Du kan vælge en af de forudindstillede muligheder eller indtaste din egen.
Melodier og lydnotifikationer
- Melodi "Mens der ventes på at blive forbundet til en operatør"
Du kan vælge en musikfil eller en talefil, der vil blive afspillet for den, der ringer op, mens de venter på at blive forbundet til en operatør.
Trin tre. Medarbejdere
Tilføjelse af medarbejdere til en gruppe
For at tilføje en medarbejder/medarbejdere til en gruppe:
- Klik på Tilføj medarbejdere.
- Vælg den medarbejder/de medarbejdere, du vil tilføje, i listen Alle medarbejdere, hold musen over dem, og klik på knappen +.
Efter at have klikket på knappen + vil medarbejderen blive flyttet til listen Tilføjede medarbejdere til højre.
For at tilføje alle medarbejdere til denne gruppe skal du klikke på knappen Tilføj alle.
For at fjerne alle valgte medarbejdere fra dem, der er tilføjet til denne gruppe, skal du klikke på knappen Fjern alle.
- Klik på Gem for at gemme listen over tilføjede medarbejdere.
Klik på Gem indstillinger for at oprette gruppen.