+1 (786) 209-1854

Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina
Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina

Sletning af en medarbejder

Før du sletter en medarbejder, skal du sikre dig, at alle tilknytninger er frakoblet fra dem, nemlig:

  • til en gruppe.
  • til en indgående eller udgående nummerretning.
  • til en IVR (talemenu).
  • til widgets.

Frakobl fra alle tilknytninger, og derefter vil du kunne slette medarbejderen.

Hvordan sletter jeg en enkelt medarbejder?

  1. Klik på Medarbejdere.

  1. Klik på knappen ...

  2. Klik på Slet.

  1. Bekræft handlingen i dialogvinduet med knappen Slet.

Hvordan sletter jeg flere medarbejdere?

  1. Klik på Medarbejdere.

  1. Vælg en eller flere medarbejdere ved hjælp af afkrydsningsfelterne.

  1. Klik på knappen Slet.

  1. Bekræft handlingen i dialogvinduet med knappen Slet.