+1 (786) 209-1854

Wybór języka: Polski
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina
Wybór języka: Polski
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina

Edytowanie grupy

Jak edytować grupę?

  1. Przejdź do Grupy.

  1. Kliknij nazwę grupy lub kliknij przycisk ... i wybierz opcję Edytuj.

Ustawienia połączenia

Możesz edytować nazwę grupy.

Adresu SIP oraz domeny grupy nie można zmienić.

Algorytm dystrybucji połączeń w grupie

Możesz zmienić algorytm dystrybucji połączeń w grupie.

Dowiedz się więcej o algorytmach →

Podczas oczekiwania na odpowiedź operatora

Wszystkie pozycje można edytować.

Ustawienia utrzymania

Wszystkie pozycje można edytować.

Melodie i powiadomienia dźwiękowe

Wszystkie pozycje można edytować.

Pracownicy

Edytowanie kolejności jest możliwe pod warunkiem wybrania algorytmu dystrybucji połączeń Sekwencyjny.

Aby usunąć pracowników z grupy, kliknij przycisk Usuń.

Po wprowadzeniu wszystkich zmian kliknij Zapisz ustawienia.