+1 (786) 209-1854

Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina
Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina

Redigering af en gruppe

Hvordan redigerer jeg en gruppe?

  1. Gå til Grupper.

  1. Klik på gruppenavnet, eller klik på knappen ... og vælg Rediger.

Opkaldsindstillinger

Du kan redigere gruppenavnet.

Gruppens SIP-adresse og domæne kan ikke ændres.

Algoritme for opkaldsfordeling i en gruppe

Du kan ændre algoritmen for opkaldsfordeling i gruppen.

Læs mere om algoritmerne →

Mens der ventes på, at operatøren svarer

Alle punkter kan redigeres.

Ventestillingsindstillinger

Alle punkter kan redigeres.

Melodier og lydnotifikationer

Alle punkter kan redigeres.

Medarbejdere

Redigering af rækkefølgen er mulig, når algoritmen for opkaldsfordeling Sekventiel er valgt.

For at fjerne medarbejdere fra gruppen skal du klikke på knappen Fjern.

Efter at have foretaget alle ændringer skal du klikke på Gem indstillinger.