+1 (786) 209-1854

Wybór języka: Polski
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina
Wybór języka: Polski
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina

Usuwanie pracownika

Zanim usuniesz pracownika, upewnij się, że wszystkie przypisania zostały od niego odłączone, a mianowicie:

  • do grupy.
  • do kierunku przychodzącego lub wychodzącego numeru.
  • do IVR (menu głosowego).
  • do widżetów.

Odłącz wszystkie przypisania, a wtedy będziesz mógł usunąć pracownika.

Jak usunąć jednego pracownika?

  1. Kliknij Pracownicy.

  1. Kliknij przycisk ...

  2. Kliknij Usuń.

  1. W oknie modalnym potwierdź działanie przyciskiem Usuń.

Jak usunąć kilku pracowników?

  1. Kliknij Pracownicy.

  1. Zaznacz jednego lub kilku pracowników za pomocą pól wyboru.

  1. Kliknij przycisk Usuń.

  1. W oknie modalnym potwierdź działanie przyciskiem Usuń.