Brisanje zaposlenega
Pred brisanjem zaposlenega se prepričajte, da so od njega odklopljene vse povezave, in sicer:
- s skupino.
- z dohodno ali odhodno smerjo številke.
- z IVR (glasovni meni).
- s pripomočki.
Odklopite vse povezave in nato boste lahko izbrisali zaposlenega.
Kako izbrišem enega samega zaposlenega?
- Kliknite Zaposleni.
-
Kliknite gumb ...
-
Kliknite Izbriši.
- V modalnem oknu potrdite dejanje z gumbom Izbriši.
Kako izbrišem več zaposlenih?
- Kliknite Zaposleni.
- S potrditvenimi polji izberite enega ali več zaposlenih.
- Kliknite gumb Izbriši.
- V modalnem oknu potrdite dejanje z gumbom Izbriši.