Աշխատակցի ջնջում
Աշխատակցին ջնջելուց առաջ համոզվեք, որ նրանից անջատված են բոլոր կապերը, մասնավորապես՝
- խմբի հետ։
- համարի մուտքային կամ ելքային ուղղության հետ։
- IVR-ի (ձայնային մենյու) հետ։
- վիջեթների հետ։
Անջատեք բոլոր կապերից և ապա դուք կկարողանաք ջնջել աշխատակցին։
Ինչպե՞ս ջնջել մեկ աշխատակից։
- Սեղմեք Աշխատակիցներ։
-
Սեղմեք ... կոճակը
-
Սեղմեք Ջնջել։
- Մոդալ պատուհանում հաստատեք գործողությունը Ջնջել կոճակով։
Ինչպե՞ս ջնջել մի քանի աշխատակից։
- Սեղմեք Աշխատակիցներ։
- Ընտրեք մեկ կամ մի քանի աշխատակից՝ օգտագործելով նշման վանդակները։
- Սեղմեք Ջնջել կոճակը։
- Մոդալ պատուհանում հաստատեք գործողությունը Ջնջել կոճակով։