Ștergerea unui angajat
Înainte de a șterge un angajat, asigurați-vă că toate atașamentele sunt deconectate de la acesta, și anume:
- de la un grup.
- de la o direcție de număr de intrare sau de ieșire.
- de la un IVR (meniu vocal).
- de la widget-uri.
Deconectați de la toate atașamentele și apoi veți putea șterge angajatul.
Cum șterg un singur angajat?
- Faceți clic pe Angajați.
-
Faceți clic pe butonul ...
-
Faceți clic pe Ștergere.
- În fereastra modală, confirmați acțiunea cu butonul Ștergere.
Cum șterg mai mulți angajați?
- Faceți clic pe Angajați.
- Selectați unul sau mai mulți angajați folosind casetele de bifare.
- Faceți clic pe butonul Ștergere.
- În fereastra modală, confirmați acțiunea cu butonul Ștergere.