Sletning af en gruppe
Før du sletter en gruppe, skal du sikre dig, at alle tilknytninger er frakoblet fra den, nemlig:
- fra den indgående eller udgående retning af et nummer.
- fra en IVR (talemenu).
Frakobl den fra alle tilknytninger, og derefter vil du kunne slette gruppen.
Hvordan sletter jeg en gruppe?
- Gå til Grupper.
-
Klik på knappen ....
-
Klik på Slet.
- Bekræft handlingen i dialogvinduet med knappen Slet.