Ștergerea unui grup
Înainte de a șterge un grup, asigurați-vă că toate atașamentele sunt deconectate de la acesta, și anume:
- de la direcția de intrare sau de ieșire a unui număr.
- de la un IVR (meniu vocal).
Deconectați-l de la toate atașamentele și apoi veți putea șterge grupul.
Cum să ștergeți un grup?
- Accesați Grupuri.
-
Faceți clic pe butonul ....
-
Faceți clic pe Ștergere.
- În fereastra modală, confirmați acțiunea cu butonul Ștergere.