Խմբի ջնջում
Խումբը ջնջելուց առաջ համոզվեք, որ դրանից անջատված են բոլոր կապերը, մասնավորապես՝
- համարի մուտքային կամ ելքային ուղղությունից։
- IVR-ից (ձայնային մենյու)։
Անջատեք այն բոլոր կապերից և ապա դուք կկարողանաք ջնջել խումբը։
Ինչպե՞ս ջնջել խումբը։
- Անցեք Խմբեր բաժին։
-
Սեղմեք ... կոճակը։
-
Սեղմեք Ջնջել։
- Մոդալ պատուհանում հաստատեք գործողությունը Ջնջել կոճակով։