Slette en gruppe
Før du sletter en gruppe, må du forsikre deg om at alle tilknytninger er koblet fra den, nemlig:
- fra innkommende eller utgående retning for et nummer.
- fra en IVR (talemeny).
Koble den fra alle tilknytninger, og deretter vil du kunne slette gruppen.
Hvordan sletter jeg en gruppe?
- Gå til Grupper.
-
Klikk på ...-knappen.
-
Klikk på Slett.
- Bekreft handlingen i modalvinduet med Slett-knappen.