Csoport törlése
A csoport törlése előtt győződjön meg arról, hogy minden hozzárendelés le van választva róla, nevezetesen:
- a szám bejövő vagy kimenő irányáról.
- egy IVR-ről (hangmenüről).
Válassza le az összes hozzárendelésről, és ezután törölheti a csoportot.
Hogyan törölhetek egy csoportot?
- Lépjen a Csoportok menüpontra.
-
Kattintson a ... gombra.
-
Kattintson a Törlés gombra.
- A felugró ablakban erősítse meg a műveletet a Törlés gombbal.