Sletning af en kontakt
Hvordan sletter jeg en kontakt?
Der er tre måder at slette en kontakt på:
- Tilføj kontaktens nummer til sortlisten
- Slet en enkelt kontakt
- Slet flere kontakter på én gang
Sletning af en kontakt ved at tilføje den til sortlisten
Efter at kontakten er tilføjet til sortlisten, vil den automatisk blive fjernet fra kontaktlisten
Læs mere om at tilføje en kontakt til sortlisten
Sletning af en enkelt kontakt
- Gå til Kontakter
- Vælg den ønskede kontakt i tabellen, og klik på ...
- Vælg indstillingen Slet
- Klik på Slet i dialogvinduet
Sletning af flere kontakter på én gang
- Gå til Kontakter
- Vælg flere kontakter ved hjælp af afkrydsningsfelterne
- Ved siden af knappen Opret kontakt klikker du på sletteknappen, der ligner en Skraldespand
- Klik på Slet i dialogvinduet
Numrene er blevet fjernet