Slette en kontakt
Hvordan sletter jeg en kontakt?
Det finnes tre måter å slette en kontakt på:
- Legg kontaktens nummer til i svartelisten
- Slett én enkelt kontakt
- Slett flere kontakter samtidig
Slette en kontakt ved å legge den til i svartelisten
Etter at kontakten er lagt til i svartelisten, blir den automatisk fjernet fra kontaktlisten
Les mer om å legge til en kontakt i svartelisten
Slette én enkelt kontakt
- Gå til Kontakter
- Velg ønsket kontakt i tabellen og klikk på ...
- Velg Slett-alternativet
- Klikk på Slett i modalvinduet
Slette flere kontakter samtidig
- Gå til Kontakter
- Velg flere kontakter ved hjelp av avmerkingsboksene
- Ved siden av Opprett kontakt-knappen klikker du på sletteknappen, som ser ut som en papirkurv
- Klikk på Slett i modalvinduet
Numrene er fjernet