Ștergerea unui contact
Cum șterg un contact?
Există trei modalități de a șterge un contact:
- Adăugați numărul contactului în lista neagră
- Ștergeți un singur contact
- Ștergeți mai multe contacte deodată
Ștergerea unui contact prin adăugarea acestuia în lista neagră
După adăugarea contactului în lista neagră, acesta va fi eliminat automat din lista de contacte
Aflați mai multe despre adăugarea unui contact în lista neagră
Ștergerea unui singur contact
- Accesați Contacte
- În tabel, selectați contactul dorit și faceți clic pe ...
- Selectați opțiunea Ștergere
- În fereastra modală, faceți clic pe Ștergere
Ștergerea mai multor contacte deodată
- Accesați Contacte
- Selectați mai multe contacte folosind casetele de bifare
- Lângă butonul Creare contact, faceți clic pe butonul de ștergere, care arată ca un Coș de gunoi
- În fereastra modală, faceți clic pe Ștergere
Numerele au fost eliminate cu succes