+1 (786) 209-1854

Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina
Language: Dansk
  • English
  • Українська
  • Русский
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • Nederlands
  • Svenska
  • עברית
  • العربية
  • 中文
  • हिन्दी
  • Bahasa Indonesia
  • 日本語
  • Italiano
  • Türkçe
  • 한국어
  • Tiếng Việt
  • ქართული
  • Filipino
  • ไทย
  • Čeština
  • Română
  • Ελληνικά
  • Dansk
  • Norsk
  • Suomi
  • বাংলা
  • اردو
  • فارسی
  • Bahasa Melayu
  • தமிழ்
  • Azərbaycan
  • Հայերեն
  • Қазақша
  • Oʻzbekcha
  • Magyar
  • Български
  • Slovenčina
  • Hrvatski
  • Slovenščina

Sletning af et SIP-domæne

Før du sletter, skal du sikre dig, at ingen medarbejdere, grupper, IVR'er eller widgets er knyttet til domænet.

Hvordan sikrer man sig, at ingen medarbejdere, grupper, IVR'er eller widgets er knyttet til domænet?

  1. Gå til SIP-indstillinger

  1. Klik på SIP-domæner

  1. Gå til det ønskede domæne og sørg for, at ingen medarbejdere, grupper, IVR'er eller widgets er knyttet til domænet.

Hvordan sletter man et SIP-domæne?

Bemærk, at hoveddomænet ikke kan slettes.

  1. Gå til SIP-indstillinger

  1. Klik på SIP-domæner

  1. Klik på Slet for det domæne, du vil slette

  1. I dialogvinduet skal du klikke på Slet for at bekræfte handlingen

Domænet er blevet slettet.