Redigera i svartlistan
Observera att när du redigerar i svartlistan kommer numret som fanns före redigeringen att tas bort, och numret som du redigerar till kommer att läggas till i svartlistan.
Hur redigerar man ett nummer i svartlistan?
- Gå till Svartlista
- Klicka på ... bredvid det nummer du vill redigera
- Klicka på alternativet Redigera
- Ändra numret till ett annat i fältet Telefon
- Klicka på Spara
Numret har redigerats